IVN Apeldoorn
Landschap
Op
zondag24mrt201914:00

Loenermark (gaat niet door)

Eerst vandaag is ons bekend geworden dat Het Gelders Landschap op 24 maart a.s. lammetjesdag organiseert in de Loenermark. Dit maakt het voor ons onmogelijk om de geplande wandeling uit te voeren. Alleen al door de verwachte drukte en parkeerproblemen. 

Het voorjaar is  weer begonnen en tijd voor een heerlijke en leerzame wandeling door de Loenermark. Lekker uitwaaien op de heide en daarna weer in de luwte van het bos.

We zijn te gast bij het Gelders Landschap  voor een wandeling door de Loenermark, een natuurgebied bij Loenen, met als thema  “Voorjaar in de Loenermark”.
Natuurgidsen van IVN Apeldoorn begeleiden deze wandeling. We wandelen onder meer over de heide genaamd Keizand waar de gidsen een en ander vertellen over het ontstaan van dit landschap.

We beginnen om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de schaapskooi aan de Droefakkers in de Loenermark.
(Routebeschrijving: A50 Arnhem-Apeldoorn. Afslag Loenen. In Loenen meteen na hotel-restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op. Deze weg ca. 3 km afrijden.)

Duur van de wandeling ca. 2 uur.

fotoarchief IVN-Apeldoorn

Algemene informatie

zondag 24 maart 2019 - 14:00
Locatie: 
Parkeerplaats schaapskooi
droefakkers
Loenen
Nederland
Extra Informatie: 

De wandeling is voor leden en vrienden van het IVN gratis. Niet leden betalen 2 euro voor deelname aan de wandeling. Iedereen is welkom.

Contactpersoon: 
John van Heiningen, telefoon 06-19957310
Google Maps image