IVN Apeldoorn
Natuur in de Buurt
Op
zondag17apr202210:00

Boomkleverwandeling

De boomklever is gekozen tot soort van Apeldoorn. Tot de zomer van 2022 staat dit mooie vogeltje symbool voor groen Apeldoorn en zijn er verschillende activiteiten rondom het ontdekken van, kijken naar en helpen van de boomklever.
De boomklever is een kleurig beestje dat zich goed thuis voelt bij oude bomen. Laten we er daar in Apeldoorn nu net veel van hebben. Daarom past hij goed als ambassadeur voor de betekenis van groen in en om de stad en het versterken van de biodiversiteit. Het bijzondere aan de boomklever is dat het vogeltje zowel naar  boven als naar beneden langs een boomstam kan lopen. Dat doet hij met behulp van zijn lange nagels.

Rondom deze soort van Apeldoorn organiseert IVN Apeldoorn een vogelwandeling met speciale aandacht voor de boomklever. 
Samen met onze gidsen gaan we op pad in het landgoed Woudhuizen en zij zullen U vertrouwd maken met alle geluiden van de boomklever en andere vogels.
Als u met ons mee wil wandelen dan kunt u zich aanmelden via email adres
boomkleverwandeling@ivn-apeldoorn.nl.
Bij de melding graag aantal personen vermelden. De wandeling is voor IVN leden gratis en niet leden wordt gevraagd om 2.00 Euro per persoon te storten op rekening nr  NL25 INGB 0000 9499 76 t.n.v. IVN Apeldoorn onder vermelding van 17-4-2022 wandeling Woudhuis.

Wij hopen op veel belangstelling

Algemene informatie

zondag 17 april 2022 - 10:00
Locatie: 
villa Het Woldhuis
Woldhuis 11
7325 WN Apeldoorn.
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image