Word lid!

Doe mee en word lid of vriend van onze IVN-afdeling.  
 
Leden kunnen meedoen met de speciale ledenactiviteiten, ontvangen het afdelingsblad de Inktzwam, de digitale Nieuwsbrief IVN IJssel en Gouwe en, vanuit de landelijke organisatie, het magazine Mens en Natuur. Ook hebben zij de beschikking over Ons IVN, een bron van informatie uitsluitend voor IVN-leden.  Leden van onze afdeling krijgen korting op de prijzen van de eigen publiekscursussen.


De contributie bedraagt € 20,00 per jaar, daarmee bent u tevens (aanvullend) WA-verzekerd tijdens de activiteiten.
Voor meerdere leden uit een gezin kennen we naast het 'hoofdlid' ook huisgenootleden. Deze zijn volwaardig lid maar ontvangen niet het afdelingsblad noch het landelijk magazine. De contributie van huisgenootleden bedraagt € 10,00 per jaar.

Als vriend steunt u het werk van IVN IJssel & Gouwe  maar bent u geen lid van het landelijk IVN. U ontvangt het afdelingsblad de Inktzwam. Zo blijft u tijdig op de hoogte van de data en startplaatsen van de wandelingen, cursussen en thema-bijeenkomsten.
Behalve aan de diverse publieksactiviteiten kunnen donateurs ook deelnemen aan de activiteiten die voor leden en donateurs worden georganiseerd. Zij krijgen, indien van toepassing, dezelfde korting als de leden. Al deze activiteiten worden gepubliceerd in de Inktzwam en op de website.
De minimum donatie bedraagt € 10,00 per jaar, een hoger bedrag is uiteraard welkom.

IVN-afdelingen zijn door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Leden en donateurs die schenkingen doen aan een afdeling kunnen deze giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken.