IJssel en Gouwe
Natuur in de Buurt
Op
zondag06feb202214:00

Heempad in de winter

Sneeuwklokjes, krokussen, groene italiaanse aronskelken, veel dode bladeren die iets zeggen over de boom boven hen en vragen kunnen oproepen over waarom ze zijn afgevallen en wat er verder mee gebeurt, hulstbladeren geparasiteerd door de hulstvlieg, groenblijvende bomen als taxus en conifeer, kruidenvegetatie, houtstapeltjes met schimmels en pissebedden, lisdodden, bloeiende klimop, tonderzwammen, een populieren rij met op de stam een schitterende begroeiing met mossen, korstmossen en algen. Het is allemaal te zien en te ontdekken bij het Heempad! 

KNNV afd. Gouda en IVN IJssel en Gouwe organiseren i.s.m. de gemeente Gouda afwisselend het gehele jaar door publieksactiviteiten bij het Heempad. Op 6 februari a.s is het de beurt van de KNNV. Zij maken u niet alleen buiten wegwijs, maar u kunt ook binnen voor activiteiten terecht, waar wat dieper en met meer materialen de natuur kan worden bestudeerd.

Datum: zondag 6 februari a.s. van 14.00 tot 16.00 uur. Ook de Tuinambassadeurs zullen aanwezig zijn om tuinadviezen te geven.

Algemene informatie

zondag 6 februari 2022 - 14:00
Locatie: 
Infocentrum Heempad in Gouda (ingang Ridder van Catsweg t.h.v. 263-321 Prinsessenflat Marianne)
Nederland
Google Maps image