IJssel en Gouwe
Gezondheid
Vanaf
zaterdag13apr201913:30

Gezocht: vrijwilligers voor Natuurwandelingen voor mensen met lichte dementie

Onder het motto Groen Grijs & Gelukkig verzorgt het IVN cursussen voor natuurliefhebbers en mensen uit de zorg. Met als kernboodschap: hoe breng je als vrijwilliger bewoners van zorginstellingen in contact met natuur en draag je zo bij aan het verbeteren van hun kwaliteit van leven.                                                                                                                                                                     Mede op grond van ervaringen in 2018 met natuurwandelingen voor bewoners van de zorginstellingen Prinsenhof en Martha Flora in Gouda is besloten een cursus/training aan vrijwilligers aan te bieden die mensen met lichte dementie begeleiden. De cursus/training staat open voor leden van het IVN, maar ook voor vrijwilligers en professionals in de zorg.                                

De cursus/training bestaat uit twee dagdelen van 13.30 tot 16.30 uur op 13 april en 11 mei en wordt gegeven in het infocentrum op het Heempad in Gouda. Op de eerste dag ontvang je een rugzakje met materialen die je kunt gebruiken bij een natuuractiviteit. Deelnemers aan de cursus/training betalen een vergoeding.                                                                                              

Wil je aan de cursus deelnemen stuur dan je aanmelding vóór 30 maart 2019 naar: info@ivn-ijsselengouwe.nl of per (brief)kaart naar IVN IJssel en Gouwe p/a Krugerlaan 19 2806EB in Gouda.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
 

Algemene informatie

zaterdag 13 april 2019 - 13:30 tot zaterdag 11 mei 2019 - 13:30
Locatie: 
Infocentrum Heempad in Gouda (ingang Ridder van Catsweg t.h.v. 263-321 Prinsessenflat Marianne)
Nederland
Google Maps image