Hoogeveen
IVN
zaterdag01jan2022

Verbindingsfestival

IVN was aanwezig met een grote groep vrijwilligers en aspirant Junior Rangers op het Verbindingsfestival van de Gemeente Hoogeveen.
Het thema waar het dit keer om draaide was Energie en we hebben ons goed voorbereid op het thema. IVN en Energie, daar kunnen we iets mee. Er is een nieuw schoolproject: Energieprovincie Drenthe, waaruit we een aantal leuke activiteiten voorbereid hebben. Daar kregen wij al energie van. 
Natuurlijk kon iedereen een broodje bakken. De burgemeester Karel Loohuis begon de dag goed met een vers gebakken broodje. 
Het weer was af en toe even spelbreker maar ons humeur had daar geen last van. Menig steekje is gebreid bij ‘Breien met Agnes’ aan het Huis van Hoogeveen.
Wij kijken terug op een dag met weinig bezoekers (helaas) maar met een goed gevoel over de verbinding. IVN houdt van verbinden. Daar zijn wij goed in en dat hebben we laten zien!

2019-06-17

IVN Hoogeveen verbindingsfestivalIVN Hoogeveen verbindingsfestivalIVN Hoogeveen verbindingsfestivalIVN Hoogeveen verbindingsfestivalIedereen die langs kwam ontving een zakje bijenmengsel:
IVN Hoogeveen verbindingsfestival