Hoogeveen
IVN
donderdag19okt2017

Plakkers gezocht!

In 2016 heeft Specsavers voor IVN, afdeling Hoogeveen, gespaard. Dit voorjaar kregen we een mooi bedrag op onze rekening gestort en dat was gelijk de start van een nieuw project. Als IVN-bestuur hebben we besloten om dit geld te gebruiken voor een lang gekoesterde wens in het Steenbergerpark. Sinds februari 2014 heeft IVN hier een onderkomen en gelukkig is dat sinds september van dit jaar ook duidelijk zichtbaar en herkenbaar.

Een lang gekoesterde wens is een mozaïekbank in het park. Na de aanleg van de Idylle, in het oostelijke deel van het park, kwam onze focus te liggen op een zitplaats in het park.

Niet een blauw bankje maar een echte bank van beton beplakt met een mooi patroon van mozaïeksteentjes. De zoektocht naar een bank en nog meer geld om alles te kunnen realiseren ging van start en nu zijn we bijna zover. De bank is in aantocht.

Geert Oldenbeuving is bezig met het maken van een ontwerp en als alle voorbereidende werkzaamheden klaar zijn kan het plakken beginnen. IVN zoekt dus plakkers.

Dette Boiten, bestuurslid IVN, is de coördinator tijdens deze klus en als je denkt; ‘het lijkt me leuk om mee te doen maar ik heb niet veel tijd’, bedenk dan; “vele handen maken licht werk”. Dette Boiten zal iedereen die mee wil helpen op de hoogte houden omdat nu nog niet helemaal bekend is wanneer we kunnen starten met plakken.

Inwoners van de Wijk de Weide met het prachtige park in het midden van jullie wijk, kom meedoen en plak ook een steentje. Deskundige hulp is aanwezig en straks staat er een prachtige bank in het park waar je misschien wel een bijdrage aan hebt geleverd, hoe leuk is dat?

Aanmelden kan via hoogeveenivn@gmail.com of bellen naar 0653340285.

IVN Hoogeveen gaudiFoto Vlinderidylle: André Weima