Hoogeveen
IVN
vrijdag06mrt2020

IVN festival

Dit jaar bestaat IVN Natuureducatie 60 jaar. Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Tijd voor een feest! Sinds 1960 geven IVN’ers overal in het land de liefde voor de natuur door. Ze laten mensen op allerlei plekken en op diverse manieren ervaren hoe bijzonder en waardevol de natuur is. De één doet al jaren mee, de ander is pas net bij IVN betrokken. Al 60 jaar werken we gezamenlijk aan een sterke verbinding tussen mens en natuur en dit blijven we ook in de toekomst doen! 

Zaterdag 19 september festival IVN 60 jaar

Zet zaterdag 19 september alvast in je agenda! Dan vieren we ons 60-jarig jubileum met een groots festival op de prachtige locatie Bomencentrum Nederland in Baarn. Er wordt hard gewerkt aan een spetterend programma met inspirerende sprekers en veelzijdige workshop en excursies. Het wordt een dag om feest te vieren en elkaar te ontmoeten. Dit festival wordt speciaal georganiseerd voor iedereen die IVN een warm hart toedraagt. 

Festival updates ontvangen?

Wil je als eerste het festivalprogramma ontvangen en een melding krijgen zodra je jouw Early Bird tickets kunt bestellen? Meld je dan via onderstaande button aan voor onze festival updates. Er is een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar, dus meld je snel aan.

Aanmelden festivalupdates