Hoogeveen
IVN
zaterdag01jan2022

De groene draad van de voorzitter

Ineens was het 4 maart en stond ik als voorzitter voor de laatste keer voor de mooie groep mensen, leden van IVN Hoogeveen. Het werd een avond met een lach en een traan, met veel liefs en veel reuring. Het was een hele bijzondere avond. 'Ik hoop dat je een beetje kunt slapen', zei iemand nog tegen mij toen de avond voorbij was. 
Slapen? Eerst nog even nagenieten, whatsappen met de kinderen. Ik had het wel heel fijn gevonden als ze erbij waren geweest. Maar dat is achteraf geb
abbel. Nog even een filmpje kijken van trommelslager Hero en een blik op de perenboom die een mooi plaatsje krijgt in de tuin. Ik denk echt dat het 10 tegels eruit, boom erin wordt. 
Een opsomming van dingen die ik heb gedaan. Als actieve IVN-er. Niet zozeer als voorzitter. Ik heb een drive en die gebruik ik zolang ik kan. Altijd heb ik vrijwilligerswerk gedaan, mijn hele leven lang. Maar vrijwilligerswerk bij groene organisaties, en dan vooral een waar je echt een ei kunt leggen, uitbroeden en tot een volwassen kip kunt laten ontwikkelen.... 
Dat past mij. Daar word ik blij van, dat geeft energie. En ik doe het niet alleen. Ik blijf binden, boeien en bemoeien. Alleen niet meer in de voorzittersrol maar met de groene draad die alles verbinden blijft.

Het bestuur bestaat nu uit 6 personen. Te weten:
Voorzitter: Frank Snippe
Secretaris: Henny Hauschild
Penningmeester: Marc van der Werf
Bestuurslid: Bjorn Olthof
Bestuurslid: Linda Thalen
Bestuurslid: Tamara Krikken

Heel veel succes en NATUURlijk blijven genieten van alle moois in de NATUUR.

IVN-afdeling Hoogeveen, ik was met alle liefde 6 jaar lang jullie voorzitter.

En verder ga ik lekker door met dingen waar ik heel veel plezier aan beleef!

5 maart 2019 Grietje Loof (of ook wel Groen Grietje genoemd)

2019-03-07