Hoogeveen
Jongeren
maandag21mrt2022

Aanmelden Junior Rangers Kennismakingsdag '22

Meld je aan voor de kennismakingsdag van de Junior Rangers!

Programma kennismakingsdag:
Op deze ochtend zijn de Junior Rangers van het Dwingelderveld aan het werk in hun adoptieterrein. Staatsbosbeheer heeft het beheer van dit bosvak overgedragen aan de Junior Rangers. Al enkele jaren zijn we minstens 2x in het jaar bezig dit gebied op te schonen. Er staan prachtige jeneverbesstruiken. Wij verwijderen struiken zodat de jeneverbes en de heide meer licht krijgen en proberen ook de jenerbesstruiken te verjongen.

De nieuwsgierige jonge gasten die overwegen om Junior Ranger te worden gaan lekker met hun leeftijdsgenoten aan het werk. Dus trek oude kleding aan en stevige schoenen of laarzen. Werkhandschoenen meenemen mag maar hebben wij ook beschikbaar. Gereedschap is aanwezig.

Voor de ouders vullen we de tijd met het vertellen over ons programma voor het komend seizoen. U kunt kennismaken met ons team van begeleiders. Daarnaast is er voldoende tijd om te observeren hoe de jongeren aan het werk zijn maar ook hoe ze veel lol hebben met elkaar.

We verwachten onze gasten om 10 uur tijdens de pauze en starten dan met koffie/thee/ranja met wat lekkers. Om 11:45 uur sluiten we de activiteit af en ruimen op. Om 12 uur kan iedereen naar huis.

Klik hier voor meer informatie en meld je aan!