Hoogeveen
Bloemen & Planten
Op
vrijdag05apr201914:00

Een nieuwe lente

De natuur is een rijkgevulde EHBO-trommel. Wat heb je daarvoor nodig? Een beetje kennis en gezond verstand. En natuurlijk de plantjes. Dat is best wel een mooie natuurles. Vanmiddag gaan we eens kijken wat we allemaal in de buurt van het Struunhuus hebben waar we de EHBO trommel mee kunnen vullen.

Vanaf 5 april is het IVN Struunhuus weer elke vrijdagmiddag geopend. We proberen op deze manier een steentje (lees bloempje) bij te dragen aan de mooie ontwikkelingen in het Steenbergerpark. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers en dat kan soms voor een dichte deur zorgen.

Elke vrijdagmiddag, vanaf een uur of 2, gaan de deuren open. We zijn een schema aan het maken voor leuke activiteiten die op de vrijdagmiddag gedaan kunnen worden. Deze komen per week op onze website te staan. Graag ontmoeten wij de buren van het Steenbergerpark, het liefst natuurlijk buiten voor ons Struunhuus. Ook aan de samenwerking met de Beestenbult is gedacht. Zo is er straks een route te volgen tussen Beestenbult en ons Struunhuus waarin wij samenwerken. 

Natuurlijk kan iedereen nog steeds terecht voor PMD-zakken.
Tot ziens in het Steenbergerpark bij het IVN Struunhuus.

Algemene informatie

vrijdag 5 april 2019 - 14:00
Locatie: 
IVN Struunhuus
Steenbergerpark
Hoogeveen
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image