Hoogeveen
Insecten
Op
vrijdag03mei201914:00

Bloembommen maken

3 mei gaan we bloembommen maken. We willen heel graag goed zorgen voor bij en vlinder en daarom maken we bloembommen zodat straks overal mooie wilde planten groeien. 
Als jij ook een paar bloembommen wilt maken kom dan naar het Struunhuus tussen 14 en 16 uur. Dan zijn we aanwezig en staat alles klaar. 
Een bloembom maak je van potgrond, bentoniet (kleipoeder), water en bloemzaadjes.

Vanaf 5 april is het IVN Struunhuus weer elke vrijdagmiddag geopend. We proberen op deze manier een steentje (lees bloempje) bij te dragen aan de mooie ontwikkelingen in het Steenbergerpark. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers en dat kan soms voor een dichte deur zorgen.

Elke vrijdagmiddag, vanaf een uur of 2, gaan de deuren open. We zijn een schema aan het maken voor leuke activiteiten die op de vrijdagmiddag gedaan kunnen worden. Deze komen per week op onze website te staan. Graag ontmoeten wij de buren van het Steenbergerpark, het liefst natuurlijk buiten voor ons Struunhuus. Ook aan de samenwerking met de Beestenbult is gedacht. Zo is er straks een route te volgen tussen Beestenbult en ons Struunhuus waarin wij samenwerken. 

Natuurlijk kan iedereen nog steeds terecht voor PMD-zakken.
Tot ziens in het Steenbergerpark bij het IVN Struunhuus.

Algemene informatie

vrijdag 3 mei 2019 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
IVN Struunhuus
Steenbergerpark
Hoogeveen
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image