40 jaar IVN Heuvelrug Kromme Rijn, een mijlpaal om te vieren! Landschap

40 jaar IVN Heuvelrug Kromme Rijn, een mijlpaal om te vieren!

Heuvelrug en Kromme Rijn 7 maart 2022

Op zaterdag 14 mei a.s. gaan we het 40-jarig jubileum van onze afdeling vieren op Landgoed Valkenheide te Maarsbergen. We doen dat met een hele dag Natuurfestival voor een breed publiek; voor natuurvrienden, jong en oud.

Op die dag laten we inwoners van de Utrechts Heuvelrug en het Kromme Rijngebied, leden en donateurs zien hoe mooi en boeiend de natuur in onze omgeving is. Met vogel-, bomen-, planten- en geologische excursies of op zoek naar waterdiertjes. Op blote voeten of geblinddoekt, een andere natuurbeleving ervaren. Op het festivalterrein zelf zijn kraampjes en diverse sport en spel workshops, zoals boomstam drummen, natuurschilderen of egelhuis bouwen. Ook als je rustig naar een natuurverhaal wil luisteren of neuzen in natuurboeken kun je terecht. Alles bij elkaar te veel om hier op te noemen, maar gegarandeerd voor elk wat wils!

Met alle kennis en kunde binnen onze afdeling verzameld, laten we bezoekers een andere, wonderlijke kant van de natuur ervaren en daarvan genieten. We bieden dat aan in een programma van 3 blokken met parallelle activiteiten. Op de centrale plek met kraampjes kun je doorlopend terecht voor informatie, leuke (kinder)activiteiten of een hapje en drankje.

 

Ontdek meer over

Deel deze pagina