Heuvelrug en Kromme Rijn
Overig
Op
zondag02aug202010:00

Publiekszitting

Deze keer een geheel nieuwe vorm in plaats van een excursie/wandeling. Een publiekszitting, met de vraag: heeft corona ons op een andere manier (weer) in contact gebracht met de natuur?

Op het buitenterrein bij ons lokaal op Schoonoord gaan we op gepaste afstand van elkaar buiten zitten. Ieder van de maximaal 15 deelnemers kan in 5 minuten tijd iets zeggen over de natuur, zoals hij of zij dat beleefd heeft in de tijd van de coronacrisis. Wat waren de veranderingen en wat viel op tijdens deze andere tijd. Wat nam je waar in de natuur? Geuren, beelden, geluiden, ergernissen enzovoorts. En... is dit positief of juist negatief?

Gaan we er wat van leren, begrijpen en rekening houden met......? We gaan met elkaar kijken of we een conclusie kunnen trekken!

Maximaal 15 personen, aanmelden noodzakelijk, bij Pim Bredschneijder: p.bredschneijder@ivnhkr.nl

Locatie: IVN-woning op het voorterrein van Openbare scholengroep Schoonoord (OSGS), Blikkenburgerlaan 2A, 3703 CV Zeist.
De locatie is lopend, per fiets of bus (Driebergseweg) te bereiken. Kom je met de auto dan parkeren op de Zinzendorflaan.
Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Bij slecht weer (regen) of corona-maatregelen die niet passen bij bovenstaande opzet gaat de zitting niet door. Houd de website in de gaten voor de laatste informatie.

Algemene informatie

zondag 2 augustus 2020 - 10:00 tot 12:00
Locatie: 
IVN-woning op het voorterrein van Openbare scholengroep Schoonoord (OSGS)
Blikkenburgerlaan 2A
3703CV Zeist
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image