Heuvelrug en Kromme Rijn
IVN
Op
zaterdag14mei202210:30

IVN Heuvelrug en Kromme Rijn Natuurfestival

We vieren het 40-jarig jubileum van onze afdeling op Landgoed Valkenheide te Maarsbergen. We doen dat met een Natuurfestival voor een breed publiek: voor natuurvrienden, jong en oud!

Op deze dag laten we inwoners van de Utrechts Heuvelrug en het Kromme Rijngebied, leden en donateurs zien hoe mooi en boeiend de natuur in onze omgeving is. Met vogel-, bomen, planten- en geologische excursies of op zoek naar waterdiertjes. Op blote voeten of geblinddoekt, een andere natuurbeleving ervaren. Op het festivalterrein zelf zijn kraampjes en diverse sport en spel workshops, zoals boomstam drummen, natuurschilderen of egelhuis bouwen. Ook als je rustig naar een natuurverhaal wil luisteren of neuzen in natuurboeken kun je terecht. Alles bij elkaar te veel om hier op te noemen, maar gegarandeerd voor elk wat wils!

Kom langs en geniet samen met ons van de wonderlijke kanten van de natuur.  Het programma bestaat uit 3 blokken met parallelle activiteiten. Op de centrale plek met kraampjes kun je doorlopend terecht voor informatie, leuke (kinder)activiteiten en een hapje en drankje.

Algemene informatie

zaterdag 14 mei 2022 - 10:30 tot 16:00
Locatie: 
Landgoed Valkenheide Maarsbergen
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image