Heuvelland
Kind & Natuur
Op
woensdag31jan201808:30

Winterwandeling basisschool Mechelen

Op vrijdag 8 december hebben Resie en Maria de beoogde route voorgelopen voor de winterwandeling van de school "Witheim" in Mechelen. We hebben ook kort kennis kunnen maken met de leerkrachten Henk Hendriks en Philma Smeets. We hebben met hun af kunnen spreken dat de winterwandeling gehouden wordt op woensdag 17-01 (is uitgesteld !). We zullen de groep dan in 4 of 5 subgroepjes verdelen. Op dit moment hebben we nog geen precies inzicht in wie er zal gidsen. Daar komen we nog op terug!

Attentie: Vanwege de combinatie van een zeer onaangename gevoelstemperatuur, de zekerheid van nattigheid of van sneeuwbuien en zelfs een kans op onweer vonden meester Henk en ik het geen goed idee de wandeling op 17 jan. door te laten gaan en van kinderen te verwachten dat ze zeer regelmatig stil staan om naar toelichtingen te luisteren. We hebben de wandeling uitgesteld tot woensdag 31 januari.

Op dit moment zijn Resie, Marianne en Maria druk bezig met de inhoud van de wandeling. We hebben van de school één van hun boeken mogen lenen waar ze 5 weken uit gewerkt hebben. Het betrof het boek over het project planten. Veel aanknopingspunten, maar helaas vooral voor de zomer.

Er lopen deze woensdag 32 kinderen, 5 of 6 groepen. Ans P., Resie, Marianne en Maria zullen ieder een groepje voor hun rekening nemen. Er gaan tot nu toe en voor zover bekend 1 leerkracht en 1 ouder mee. Extra menskrachten/begeleiders zijn welkom. Mail Maria!

Algemene informatie

woensdag 31 januari 2018 - 08:30 tot 12:00
Locatie: 
Basisschool Witheim (voorheen A gene Wienberg)
Hilleshagerweg 32
6281 AE Mechelen
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image