Heuvelland
Biodiversiteit
Op
vrijdag03mrt201714:00

Plateautrappers planten groen

Elke zaterdagmiddag  in de oneven weken trekt de jeugdgroep , de Plateautrappers, er op uit om een paar uurtjes in de natuur te zijn. De activiteiten variëren.

Veel activiteiten starten vanaf de Bernardlaan 19, 6269 CX te Margraten om dan te voet of per auto het doel van die middag op te zoeken. Melden bij Joost  zodat je telkens via je mail op de hoogte bent van zijn geplande uitstapjes. Ook op deze website kun je de gegevens opzoeken onder de rubriek "Activiteiten".

We roepen op tot het meenemen van vrienden en vriendinnetjes (vanaf 10 jaar). Er zijn geen kosten of verplichtingen. 

Het planten van Wilgentenen is een leuke klus voor jong en oud dus ook voor de Plateautrappers. Het is vakantie voor onze jeugd en vrijdagmiddag zou voor iedereen geschikt kunnen zijn. Waarschijnlijk handelt het om ca. 200 stuks (duimdik) die voor eind maart de grond in moeten in omgeving Wijlre. Graag hoor ik van je of je op 03 maart mee wilt planten -> Joost

Inmiddels hebben we meer gegevens:  Wijlre (exacte locatie volgt). 1) Begeleider van het IKL met uitleg, instructie, materialen en gereedschappen. 2) Planten van 100 Wilgenpoters met kokers en 20 Elzen met boomkasten.

Algemene informatie

vrijdag 3 maart 2017 - 14:00 tot 16:30
Locatie: 
Joost
Bernhardlaan 19
6269 CX Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image