Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag29jun201809:00

Natuurtocht -> Ziepbeek

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via de mail (Joost) en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Joost van Koppen, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

                                                    -o-o-o-

Deze vrijdag gaan we de vallei van de Ziepbeek bij Rekem/Lanaken verkennen. Vertrek Multimate om 9 uur. De wandeling vertrekt om 9u45 vanaf de parkeerplaats bij restaurant La Butte aux Bois, Paalsteenlaan 90, Lanaken (B). Het kruispunt in Smeermaas is weer open, maar er zal nog wel een korte omleiding zijn richting Rekem. 

Afhankelijk van de route lopen we tussen 12 en 15 KM. Het wordt warm weer, dus voldoende water meenemen. 

 

Algemene informatie

vrijdag 29 juni 2018 - 09:00 tot 16:00
Locatie: 
Multimate
Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image