Heuvelland
Natuur
Op
vrijdag02okt202009:30

Natuurtocht -> Voerstreek (B)

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via mail  en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Jo Seegers, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

Stuur aub, een berichtje aan Jo zodat we weten op wie we wachten en hoe we kunnen carpoolen -> jo-seegers@home.nl

                                                    -o-o-o-

A.s. vrijdag 2 oktober gaan we niet ver. Ik moet op tijd thuis zijn. We lopen grotendeels een knooppuntenroute in de Voerstreek. Totale lengte 13 KM. De route is een suggestie van Natuurpunt.

Vertrek om 9u30 op de parkeerplaats tegenover Boomstraat 29 of 41 in 's Gravenvoeren. Als je met de fiets komt kun je ook vertrekken bij het bezoekerscentrum bij knooppunt 24, Pley 13, 's Gravenvoeren.

I.v.m. de Corona maatregelen in België is aanmelden verplicht dus meld je aan bij: Jo Seegers

Bescherm jezelf en anderen a.u.b. door het gebruik van mondkapjes in de auto. Mensen in één auto horen in dezelfde bubbel. Voor het geval we iets in de horeca gaan consumeren: neem een mondkapje mee tijdens de wandeling.

 

Algemene informatie

vrijdag 2 oktober 2020 - 09:30 tot 16:00
Contactpersoon: