Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag06apr201809:00

Natuurtocht -> St. Pietersberg en Cannerberg

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via de mail (Joost) en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Joost van Koppen, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

                                                    -o-o-o-

Na alle Paasperikelen en weervariaties gaan we a.s. vrijdag weer in de regio op stap en balanceren op de grens. Soms stappen we aan deze zijde en soms net aan de andere zijde: We gaan  op deze vrijdagag (06 april) de St. Pietersberg en Cannerberg verkennen. In het Cannerbos bloeit al e.e.a., het wordt snel warmer en dus gaat er meer bloeien.  Stuur onze gids Jo even een berichtje dat je mee gaat lopen en vanaf welke plek dat je gaat aansluiten -> Mail Jo.  

Vertrek/Carpool 9.00 uur bij de Multimate (Aan de Fremme 50 te Margraten). Vertrek wandeling op de parkeerplaats van Slavante om 9.30 uur. Adres: Slavante 1, Maastricht. (Route: Kennedybrug Maastricht, eerste afrit direct na de Maas. Bij verkeerslicht linksaf en doorrijden tot grote parkeerplaats vóór fabrieksgebouwen van ENCI (AINSI). Niet daar parkeren maar naar boven rijden. Om die tijd is daar plaats genoeg. 

Algemene informatie

vrijdag 6 april 2018 - 09:00 tot 16:00
Locatie: 
Multimate
Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image