Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag19okt201809:00

Natuurtocht -> Slenaken

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via de mail (Joost) en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Joost van Koppen, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

                                                    -o-o-o-

We gaan het Heuvelland noordelijk van Slenaken bekijken. 

Vertrek Margraten (indien nodig) om 9 uur. Vertrek Slenaken 9u30 op de grote parkeerplaats bij de brug. 

De route loopt door bos en open terrein. Er wordt een aantal keer geklommen maar ook gedaald zodat het hoogteverschil van begin tot eind op 0 uitkomt. Bovendien is het vertrekpunt gelijk aan het eindpunt. Het is daarnaast de bedoeling dat het aantal deelnemers bij vertrek gelijk is aan het einde. ;-) Momenteel kleuren de bomen schitterend. Afstand ongeveer 12 KM. 

Meelopen is mogelijk. Geef dan wel een seintje (mailbericht) aan  Jo.

 

Algemene informatie

vrijdag 19 oktober 2018 - 09:00 tot 15:00
Locatie: 
Multimate
Parkeerplaats Multimate, Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image