Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag19mei201709:00

Natuurtocht -> Slenaken

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via de mail (Joost) en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Joost van Koppen, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

Deze vrijdag blijven we in eigen regio en starten de natuurtocht om 9.00 uur op de P Plaats bij de brug over de Gulp in Slenaken (naast restaurant De Brug, Dorpsstraat 2, 6277 NE Slenaken)We gaan naar het zuiden voor een afwisselende tocht door het hart van Mei!

Carpool om 8.45 uur bij de Multimate te Margraten. Laat Joost even weten of je meegaat en of je wel of niet naar de carpoolplek komt

 

Algemene informatie

vrijdag 19 mei 2017 - 08:45 tot 16:00
Locatie: 
Aan de Fremme
6269 BE Margraten
Nederland
Google Maps image