Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag22okt202109:00

Natuurtocht -> Sint Pietersberg

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via mail  en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Jo Seegers, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

Stuur aub, een berichtje aan Jo zodat we weten op wie we wachten en hoe we kunnen carpoolen -> jo-seegers@home.nl

                                             0-0-0-0-0-0-0-0-0-

Vrijdag 22/10 gaan we niet ver omdat gids Jo op tijd thuis moet zijn. We maken een rondje over de Sint Pietersberg. We gaan tot het "zuidelijkste" puntje in België. Onderweg heeft Jo nog wel wat nieuwtjes te vertellen. De afstand is ongeveer 12,5 KM.

We vertrekken om 9.00 uur !!!  op de parkeerplaats van de watersportverenigingen langs de Hoge Kanaaldijk in Maastricht. Voor de navigatie kun je huisnummer 42 gebruiken. Direct na het milieustation rechtsaf rijden, de grote parkeerplaats op. Deze keer dus nog geen verzamelen in Margraten.  

Graag even aanmelden bij: jo-seegers@home.nl.

                                                         0-0-0

Algemene informatie

vrijdag 22 oktober 2021 - 16:00
Contactpersoon: