Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag12jul201909:00

Natuurtocht -> Sint Odiliënberg

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via mail  en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Jo Seegers, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  Stuur aub, een berichtje aan Jo zodat we weten op wie we wachten, waar je aansluit bij de groep en hoe we kunnen carpoolen -> jo-seegers@home.nl

-o-o-o-

Het voorspelde weer voor vrijdag heeft Jo doen afzien van een tocht in de Hoge Venen met veel open terrein. 

We gaan dus eens heel wat anders doen. We lopen wandeling 1151 van Wandelgids Limburg. Afstand 14,8 KM. Indien het weer het weer te zeer parten speelt kunnen we inkorten naar 9,2 KM. 

Vertrek wandeling om 10 uur bij café Le Carrefour, Hoofdstraat 23, Sint Odiliënberg. Parkeren in de straat.  Vanaf Hubo/Multimate Margraten 09.00 uur.

Graag even aanmelden met zo nodig de gewenste plek om te carpoolen ->  jo-seegers@home.nl

 

Algemene informatie

vrijdag 12 juli 2019 - 09:00 tot 16:00
Locatie: 
Multimate
Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image