Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag17mei201909:00

Natuurtocht -> Sint Martensvoeren

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via mail  en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Jo Seegers, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

Stuur aub, een berichtje aan Jo zodat we weten op wie we wachten en hoe we kunnen carpoolen -> jo-seegers@home.nl

                                                  -0-0-0-0-0-0-0-0-

Komende vrijdag blijven we in de buurt. Vertrek Hubo Margraten om 9 uur. Vertrek natuurtocht in Sint-Martensvoeren om 9u30. Navigatie: Sint-Martensvoeren (of Voeren), Sint-Martensstraat 43. Aan de overkant parkeren op de stoep naast het cultureel centrum. Let op: de weg door 's-Gravenvoeren is nog altijd afgesloten. Dus ook vanuit Maastricht kun je beter over Margraten en Reijmerstok rijden. Vanuit Margraten slecht 10 km ofwel ca. 15 minuten.

We volgen geen uitgezette wandeling. We gaan wel genieten van weidse uitzichten, bloemen, weilanden en bos. De route ligt niet keihard vast. Horeca kan "helaas" onderdeel uitmaken van de route. Zorg dat je op tijd in Margraten of Sint-Martensvoeren bent zodat je kan aansluiten bij de groep.

                                                    -o-o-o-

 

 

Algemene informatie

vrijdag 17 mei 2019 - 09:00 tot 16:00
Locatie: 
Hubo/Multimate
Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image