Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag18okt201909:00

Natuurtocht -> Savelsbos

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via mail  en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Jo Seegers, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

Stuur aub, een berichtje aan Jo zodat we weten op wie we wachten en hoe we kunnen carpoolen -> jo-seegers@home.nl

-*-*-*-*-*-

We gaan een dikke 15 KM rondom het Savelsbos wandelen.  Omdat onze gids die avond tijdig in Luik wilt arriveren, vertrekken we al om 9 uur op de parkeerplaats van sporthal Het Vroendel op de Keerderweg 1,  6247 AS  Gronsveld.  Aanrijden via de Kampweg!

Deelnemers die willen carpoolen worden verzocht zelf iets te regelen. Jo kan natuurlijk helpen om vervoer te vinden. Aanmelden en info kan weer via de bekende mail: jo-seegers@home.nl 

                                                    -o-o-o-

 

 

Algemene informatie

vrijdag 18 oktober 2019 - 09:00 tot 16:00
Locatie: 
Sporthal 't Vroendel
Keerderweg 1 (via de Kampweg)
6247 AS  Gronsveld
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image