Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag09mrt201809:00

Natuurtocht -> Raeren (B)

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via de mail (Joost) en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Joost van Koppen, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

                                                    -o-o-o-

Deze vrijdag gaan we naar Raeren. Vertrek Multimate 9 uur. Vertrek in Raeren om 9u45. Parkeren op p-plaats Neustrasse (Jugendheim) naast de kerk.

In veel opzichten wijkt Raeren af van andere plaatsen. Raeren is een constellatie van talrijke verspreid liggende gehuchten en wijken, die door voetpaden met elkaar verbonden zijn. Voor ons is dat een zeer belangrijk ingrediënt om in het immense weidegebied van het Raerener Landje een 15,5 km lange wandeling te maken.

Algemene informatie

vrijdag 9 maart 2018 - 09:00 tot 16:00
Locatie: 
Multimate
Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image