Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag08sep201709:00

Natuurtocht -> Plateau en Geuldal

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via de mail (Joost) en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Joost van Koppen, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

                                                    -o-o-o-

We blijven binnen de regio en starten om 9 uur vanuit Margraten, P-plaats bij de sportvelden (schuin tegenover ons huis, hoek pres. Kennedystaart en Bernhardlaan).

Via omwegen dwalen we naar Valkenburg, waar we pauze houden (Koetshuis), vervolgens dwarrelen we weer de heuvels op. Onderweg hamsterreservaat, hellingbos, trekvogels en bloemen in het Gerendal.

 

Algemene informatie

vrijdag 8 september 2017 - 09:00 tot 16:00
Locatie: 
P-plaats Sportvelden
Hoek Bernhardlaan-Pres. Kennedystraat
6269 CC Margraten
Netherlands
Contactpersoon: 
Google Maps image