Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag25jan201909:00

Natuurtocht -> Moresnet-Chapelle

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via de mail (Jo Seegers ) en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Jo, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

                                                    -o-o-o-

Deze vrijdag gaan we wandelen vanuit Moresnet-Chapelle. Vertrekpunt wandeling is op de p-plaats Place Arnold Franck

Vertrek Multimate: 9 uur, Moresnet-Chapelle om 9u45. Graag aanmelden i.v.m. carpoolen -> Jo-Seegers@home.nl

De natuurtocht voert door de bossen ten zuiden van het 3-landenpunt. De tocht is ongeveer 12 KM lang en zeker niet vlak. Horeca is alleen aan het eind in Moresnet-Chapelle. Het is geen volledig beschreven route. De basis is Korte Tour 169 uit de Natuurgids. 

Algemene informatie

vrijdag 25 januari 2019 - 09:00 tot 16:00
Locatie: 
Multimate
Parkeerplaats Multimate, Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image