Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag16jun201709:00

Natuurtocht -> Maasdal

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via de mail (Joost) en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Joost van Koppen, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

Deze vrijdag starten we onze natuurtocht in Oost Maarland, aan het begin van de Kasteellaan (toegangsweg naar Portofino en Eisder Beemden), aan de kruising met de Kloppenbergweg, de doorgaande weg.

We gaan via het kasteelpark het rijke Maasdal verkennen. Carpool 9.00 uur Multimate Margraten en 9.20 uur start in Oost Maarland. Ps. Er zijn kosten want we nemen het veerpontje in Eijsden! 

Laat Joost even weten of je meegaat en of je wel of niet naar de carpoolplek komt.

 

Algemene informatie

vrijdag 16 juni 2017 - 08:45 tot 16:00
Locatie: 
Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image