Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag10feb201709:00

Natuurtocht -> Limbourg (B)

Het belooft deze vrijdag (10 feb.) een winters avontuur te worden met veel zon en woensdag gevallen sneeuw. We verkennen het Belgische land tussen Limbourg en Jalhay, dat staat borg voor oude kernen, weidse uitzichten en groot bos.

Vertrek 9.00 uur vanaf de Multimate  (Aan de Fremme 50, 6269 BE Margraten.. We rijden via de Planck. Interesse? -> Mail Joost

Algemene informatie

vrijdag 10 februari 2017 - 09:00
Eindtijd is variabel.
Locatie: 
Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Extra Informatie: 

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via de mail (Joost) en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Joost van Koppen, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.

Contactpersoon: 
Google Maps image