Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag31mei201909:00

Natuurtocht -> Lieteberg bij Zutendaal (B)

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via mail  en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Jo Seegers, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen. 

                                                    -o-o-o-

A.s. vrijdag (31 mei) gaan we de naar Lieteberg (http://www.lieteberg.be/) in Zutendaal. We gaan een stuk van de Kempen verkennen. Vertrek Margraten om 9 uur. Vertrek op de parkeerplaats van de Lieteberg om 9u45. 

Navigatie: Stalkerweg, Zutendaal. De Lietenberg staat met borden aangegeven. De parkeerplaats is te bereiken vanaf de rotonde. We verzamelen op de parkeerplaats, dus NIET bij het gebouw. Dat ligt 10 minuten lopen vanaf de parkeerplaats. 

Stuur aub. een berichtje aan Jo zodat we weten op wie we wachten en hoe we kunnen carpoolen -> jo-seegers@home.nl 

 

 

Algemene informatie

vrijdag 31 mei 2019 - 09:00 tot 16:00
Locatie: 
Multimate
Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image