Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag15nov201909:00

Natuurtocht -> Bunde

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via mail  en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Jo Seegers, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

Stuur aub, een berichtje aan Jo zodat we weten op wie we wachten en hoe we kunnen carpoolen -> jo-seegers@home.nl

                                                    -o-o-o-

Het weer is deze vrijdag onvoorspelbaar: Het wordt waarschijnlijk de koudste dag van de week met ca. 5 graden en alleen met veel geluk houden we het droog. Zorg dus voor aangepaste kledij.

We gaan  het Bunder-, Geuler- en Armenbosch  verkennen m.b.v. route 106 van de Wandelgids Zuid-Limburg. 

Vertrek 9.00 uur in Margraten. Vertrek in Bunde om 9.30 uur.  Navigatie: Spoorstraat 39, Bunde. Tegenover dit huis is de grote parkeerplaats. 

Het is een pittige wandeling van 13,3 KM met diverse hellingen. Er is geen horeca onderweg, wel even voor het einde in Bunde. 

 

Algemene informatie

vrijdag 15 november 2019 - 09:00 tot 16:00
Locatie: 
Multimate
Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image