Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag22mrt201909:00

Natuurtocht -> Braives (B)

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via mail  en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Jo Seegers, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

Stuur aub, een berichtje aan Jo zodat we weten op wie we wachten en hoe we kunnen carpoolen -> jo-seegers@home.nl

                                                    -o-o-o-

We gaan vrijdag naar Braives (deelgemeente Falais). We lopen daar 2 aaneengesloten routes, samen 14 KM. Vertrek Multimate 9 uur. Vertrek Mariadorp 9u20. Vertrek wandeling om 10 uur.

We vertrekken vanaf de Rue du Calvaire in Braives. Korte route beschrijving: A2 naar Luik, volg Namen (Namur) ,dat is de E42. Afslag 7 Hannut. Aan het einde afslag rechtsaf (N64). De Rue du Calvaire (dat is linksaf vanaf de N64) inrijden tot het eerste bosje. De weg maak daar een slinger. Parkeren langs de weg. Zie ook de print van Google Maps. Volgens google is dat huisnr. 2. We verkennen het landschap rond de riviertjes Burdinale en de Mehaigne.

Of er horeca is weet ik niet. Mogelijk wel banketbakkers. Mogelijk kunnen we na afloop vlakbij langs de N64 iets nuttigen.

 

 

Algemene informatie

vrijdag 22 maart 2019 - 09:00 tot 16:00
Locatie: 
Multimate
Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image