Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag09aug201908:00

Natuurtocht -> Born (B)

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via mail  en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Jo Seegers, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

Stuur aub, een berichtje aan Jo zodat we weten op wie we wachten en hoe we kunnen carpoolen -> jo-seegers@home.nl

                                                    -o-o-o-

Op vrijdag 9 augustus gaan we naar Born (bij St. Vith) in België. Het wordt vrijdag wel warm en er kan onweer komen. Vandaar dat Jo eigenlijk weer vroeg wil vertrekken. Vanuit Margraten is het 53 minuten. Let op. We starten deze vrijdag weer een uur vroeger dan gebruikelijk. Vertrek Margraten (Aan de Fremme 50) om 8 uur. Vertrek Born 9 uur. 

Navigatie: België, Born, centrum. Route: autoweg door Verviers, afrit 13, einde afrit linksaf en dan nog 1 of 2 KM. Er is een grote parkeerplaats rechts van de weg net voorbij de kerk.

We lopen zoals het uitkomt. We lopen deels open met veel bloemen (en hopelijk vlinders) en vogels, deels in bos om af te koelen. 

Advies: neem de verrekijker mee. Stuur bovendien een berichtje als je deze vrijdag graag mee wilt stappen -> Jo 

 

Algemene informatie

vrijdag 9 augustus 2019 - 08:00 tot 16:00
Locatie: 
Hubo
Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image