Heuvelland
Landschap
Op
vrijdag24jan202009:00

Natuurtocht -> Banneux

Deze natuurtochten zijn dagvullende en avontuurlijke struintochten voor alle leeftijden. De nadruk ligt op het beleven van de flora, fauna en landschap d.m.v. wandelen over gebaande en liever.... ongebaande paden.

Reisdoel is de mooie natuur in Limburg, aangrenzend Vlaanderen, de Ardennen, de Voerstreek of de Eifel. Enige kennis van flora en fauna is niet vereist, belangstelling en nieuwsgierigheid wel! Onderweg worden foto's gemaakt bevindingen en vraagtekens genoteerd hetgeen tot op opzoekwerk thuis leidt.

Via mail  en de site worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Gids is meestal Jo Seegers, soms een andere ervaren natuurliefhebber. De tochten vinden plaats op de vrijdagen in de "even" weken. Jullie kunnen alvast de agenda invullen.  

                                                    -o-o-o-

Vrijdag gaan we Wandeling nr. 5 vanuit Banneux lopen. De lengte is 14 KM. Vertrek Hubo Margraten om 9.00 uur. Vertrek wandeling in Banneux om 10.00 uur.

Parkeren kan op één van de parkeerplaatsen in Banneux. Navigatie: Rue de l'Esplanade, Banneux (of Sprimont).  Parkings B, C en D liggen daar vlakbij.

De wandeling doet enkele plaatsjes aan, loopt door bos en open terrein. Uitzicht staat ook op de agenda. We doen Stinval, Blindef, Cornement en Louveigne aan.

Banneux is een bedevaartsoord en dus is er horeca.

Stuur aub, een berichtje aan Jo zodat we weten op wie we wachten en hoe we kunnen carpoolen -> jo-seegers@home.nl.

 

Algemene informatie

vrijdag 24 januari 2020 - 09:00 tot 16:00
Locatie: 
Multimate
Aan de Fremme 50
6269 BE Margraten
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image