Heuvelland
Bloemen & Planten
Op
zaterdag26okt201910:00

Natura stapt door de winter

Tijdens de "winterse" maanden zijn er niet alleen gezamenlijke avonden in Eys maar proberen we de onderlinge band ook te versterlken via een zaterdagochtendwandeling waarin er ruime mogelijkheden zijn om van onze natuur te genieten.

Onze eerste "winter"-wandeling met Natura vindt deze. zat. 26 okt. plaats.  Om 10.00 uur stappen we met Dieter mee, als hij nestjes van hazelmuizen gaat tellen. Het is deels een ruig gebiedje, dat voorheen van Ark Natuurontwikkeling is geweest.

We verzamelen om 10:00 in Vaals op de hoek van de Tentstraat met de Nieuwe Hertogenweg (dat is het verlengde van de Randweg, waar je op komt als je op de rotonde bij het politieburo naar rechts gaat => als je over de Rijksweg uit Lemiers komt). Daar is langs beide wegen parkeergelegenheid.

Zorg voor laarzen of waterdichte schoenen, trek lange mouwen aan en neem een stok mee (om braamstruiken mee opzij te duwen). Vanaf de parkeergelegenheid gaan we te voet binnendoor richting de Gemmenigerweg. Het is een beetje lastig inschatten hoeveel tijd we nodig hebben voor het tellen. We mikken op 12:00, maar houdt rekening met enige uitloop.

We kunnen in elk geval na het tellen nog ff koffie drinken bij Hoeve de Linde, Schuttebergsweg 5, 6291 NG Vaals.

Geef even door of je meeloopt -> Monique

 

Algemene informatie

zaterdag 26 oktober 2019 - 10:00 tot 13:00
Locatie: 
Nederland
Google Maps image