Heuvelland
Natuur
Op
zaterdag20mei201719:30

Lente-avondwandeling -> Wijlre

Lekker ontspannen na een dag werken of gewoon zin in een paar uurtjes stappen met veel aandacht voor flora, fauna en landschap? Kernwoorden tijdens deze avondwandelingen zijn: natuur, beleving, aandacht en stilte!  

IVN Heuvelland organiseert ook dit jaar een reeks Lente-avondwandelingen in de nabije omgeving om mooie delen van ons Heuvelland te bewonderen. Let op: we starten telkens om 19.30 uur vanaf een wisselend vertrekpunt. Ook de dagen van deze reeks zullen wisselen (afhankelijk van de werkmomenten van onze gidsen).

De duur van de wandeling is gekoppeld aan het invallen van de duisternis. Geleidelijk zullen de tochten steeds later eindigen (ca. 22.00 uur). Zorg voor stevig schoeisel! 

Opgeven en info kan via mail: IVN Heuvelland 

De gidsen, Joost en Colette, staan te popelen om weer samen fijne avonden te beleven. Stap mee met onze achtste tocht. Wijlre heeft meer te bieden dan een Limburgs biertje. Vanavond gaan we voor Christoffelkruid en de Wijlre-akkers

Startgegevens:  19.30 P-plaats bij d’r  Kwakkerpool, Beertsenhoven 1, 6321 PR Wijlre, de eerste zijweg (links) van de kasteel Wijlreweg.

Zorg tijdig bij de startplek te zijn want we vertrekken op tijd en zijn vaak spoedig "verdwenen"!

Algemene informatie

zaterdag 20 mei 2017 - 19:30 tot 21:30
Locatie: 
Beertsenhoven 1
6321 PR Wijlre
Nederland
Google Maps image