Heuvelland
Natuur
Op
woensdag24mei201719:30

Lente-avondwandeling -> Margraten

Lekker ontspannen na een dag werken of gewoon zin in een paar uurtjes stappen met veel aandacht voor flora, fauna en landschap? Kernwoorden tijdens deze avondwandelingen zijn: natuur, beleving, aandacht en stilte!  

IVN Heuvelland organiseert ook dit jaar een reeks Lente-avondwandelingen in de nabije omgeving om mooie delen van ons Heuvelland te bewonderen. Let op: we starten telkens om 19.30 uur vanaf een wisselend vertrekpunt. Ook de dagen van deze reeks zullen wisselen (afhankelijk van de werkmomenten van onze gidsen).

De duur van de wandeling is gekoppeld aan het invallen van de duisternis. Geleidelijk zullen de tochten steeds later eindigen (ca. 22.00 uur). Zorg voor stevig schoeisel! 

Opgeven en info kan via mail: IVN Heuvelland 

De gidsen, Joost en Colette, staan te popelen om weer samen fijne avonden te beleven. Onze 9e avondwandeling: Er wacht ons vanuit Margraten een rondje over het plateau en open veld maar ook de “Kooberg”.

Startgegevens:  19.30 uur vanaf de P-plaats sportvelden op de hoek van de Pres. Kennedystraat (huisnr. 40) en de Bernhardlaan (nr. 17) te Margraten.

Zorg tijdig bij de startplek te zijn want we vertrekken op tijd en zijn vaak spoedig "verdwenen"!

Algemene informatie

woensdag 24 mei 2017 - 19:30 tot 21:30
Locatie: 
Hoek Bernhardlaan 17 - Pres. Kennedystraat 40
Margraten
Nederland
Google Maps image