Heuvelland
Natuur
Op
maandag12jun201719:30

Lente-avondwandeling -> Gerendal

Lekker ontspannen na een dag werken of gewoon zin in een paar uurtjes stappen met veel aandacht voor flora, fauna en landschap? Kernwoorden tijdens deze avondwandelingen zijn: natuur, beleving, aandacht en stilte!  

IVN Heuvelland organiseert ook dit jaar een reeks Lente-avondwandelingen in de nabije omgeving om mooie delen van ons Heuvelland te bewonderen. Let op: we starten telkens om 19.30 uur vanaf een wisselend vertrekpunt. Ook de dagen van deze reeks zullen wisselen (afhankelijk van de werkmomenten van onze gidsen).

De duur van de wandeling is gekoppeld aan het invallen van de duisternis. Geleidelijk zullen de tochten steeds later eindigen (ca. 22.00 uur). Zorg voor stevig schoeisel! 

Opgeven en info kan via mail: IVN Heuvelland 

De gidsen, Joost en Colette, staan te popelen om weer samen fijne avonden te beleven. Ga met ons mee tijdens de elfde en voorlaatste avondwandeling want Valkenburg heeft meer te bieden dan drukte. Vanavond bezoeken we de omgeving van het Gerendal.

Startgegevens:  19.30 uur bij begin van de Gerendalsweg aan de Provinciale weg tussen Strucht (Schin op Geul) en Oud Valkenburg.

Zorg tijdig bij de startplek te zijn want we vertrekken op tijd en zijn vaak spoedig "verdwenen"!

Algemene informatie

maandag 12 juni 2017 - 19:30 tot 21:30
Locatie: 
Gerendalsweg
6305 AJ Valkenburg
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image