Heuvelland
Natuur
Op
donderdag04mei201719:30

Lente-avondwandeling -> Berg en Terblijt/Geuldal

Lekker ontspannen na een dag werken of gewoon zin in een paar uurtjes stappen met veel aandacht voor flora, fauna en landschap? Kernwoorden tijdens deze avondwandelingen zijn: natuur, beleving, aandacht en stilte!  

IVN Heuvelland organiseert ook dit jaar een reeks Lenteavondwandelingen in de nabije omgeving om mooie delen van ons Heuvelland te bewonderen. Let op: we starten telkens om 19.30 uur vanaf een wisselend vertrekpunt. Ook de dagen van deze reeks zullen wisselen (afhankelijk van de werkmomenten van onze gidsen).

De duur van de wandeling is gekoppeld aan het invallen van de duisternis. Geleidelijk zullen de tochten steeds later eindigen (ca. 22.00 uur). Zorg voor stevig schoeisel! 

Opgeven en info kan via mail: IVN Heuvelland 

De gidsen, Joost en Colette, staan te popelen om weer samen fijne avonden te beleven. Onze zesde tocht laat ons kennis maken met  Berg en Terblijt en het nabije Geuldal.

Startgegevens:  19.30 uur vanaf P-plaats bij het nieuwe kerkhof aan de Lange Akker, ter hoogte van huisnr. 132 in Berg en Terblijt (6325 CN) We maken vanavond kennis met het laag gelegen Geuldal en het bijbehorend hellingbos. Dat wordt dalen en weer klimmen.

Zorg tijdig bij de startplek te zijn want we vertrekken op tijd en zijn vaak spoedig "verdwenen"!

Algemene informatie

donderdag 4 mei 2017 - 19:30 tot 21:30
Locatie: 
De Lange Akker 132
6325 CN Berg en Terblijt
Nederland
Google Maps image