Hengelo
Landschap
vrijdag04okt2019

Accountants en belastingadviseurs tegen opslag

Donderdag 3 oktober hebben 11 medewerkers van 'BDO accountant & belastingadviseur' samen met IVN Hengelo de handen eens anders uit de mouwen gestoken. Niet aan hun bureau, maar op de kruidenweide in Stadspark ’t Weusthag. Onze eigen IVN-werkgroep Landschapsonderhoud Weusthag zeist en schoont (opslag verwijderen) daar één, twee zaterdagochtenden per jaar. 

Donderdag had BDO Hengelo de jaarlijkse MVO-dag (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Tientallen medewerkers gingen een middag aan de slag op verschillende plaatsen in het stadspark, bij de kinderboerderij, bij Scouting Christoffel, bij manege de Kapberg en zo ook bij het IVN. Het schilderen van het heemtuinhuis stond ook op de lijst, maar werd geschrapt vanwege het te verwachten slechte weer. Dus met zijn allen naar de kruidenweide aan de Houtmaatweg. Tegen vijven was een mooi deel van de weide geschoond. Veel wilgen- en berkenopslag had het loodje gelegd. We hoefden maar een keer even te schuilen. Dat viel dus mee… en de chocoladebrownies van BDO waren van bijzondere kwaliteit. 

BDO, bedankt voor de vele handen en de prima sfeer. In het voorjaar kunnen we weer genieten van een nog grotere weide met prachtige wilde planten.