Helpen bij Educatieve Activiteiten

Samen boeiende natuuractiviteiten organiseren. Iets voor jou?

Ben jij graag actief, vind je organiseren leuk en vind je het gezellig om samen te werken? Ben je graag met de natuur bezig en wil je zelf ook nog meer over de natuur weten… dan is dit echt iets voor jou. Samen organiseer je boeiende en leerzame activiteiten voor jong en oud in en over de natuur .

Wat ga je doen?
Samen met andere werkgroepleden maak of regel je educatief materiaal. Je verzorgt gezamenlijk de informatie voor de Slootjesdagen, de Open Zondagen of de WeustDag. Of je organiseert interessante activiteiten in de natuur voor groepen, scholen en andere bezoekers van de heemtuin. Je kunt ook groepen kinderen begeleiden in heemtuin en beleefbos. Natuurlijk vinden we het leuk als je zelf nieuwe onderwerpen inbrengt. Een natuurkenner hoef je niet echt te zijn.

Je ontmoet een leuke club mensen, die jou begeleidt waar nodig. Er zijn veel boeiende cursussen die je zelf kunt volgen en natuurlijk ben je verzekerd.

Wil je meer weten over onze werkgroep Educatie, neem dan gerust eens contact op via secretaris of kijk op onze Facebookpagina.

Dit is een van de activiteiten van IVN Hengelo. Het IVN is een landelijke organisatie met 170 plaatselijke afdelingen. Natuureducatie is belangrijk voor het IVN, boeiende verhalen vertellen over de natuur, het landschap, het milieu. Hoe meer je weet, hoe meer je ziet, hoe meer je geniet.