Helmond
Overig
maandag11apr2022

Weggeefbibliotheek

Tijdens de jubileumreceptie op 16 juli wordt in De Koekoek gelijktijdig een ‘weggeefbibliotheek’ van natuurboeken georganiseerd. In een gewone bibliotheek leen je boeken die na een bepaalde termijn teruggebracht moeten worden. Bij deze bibliotheek hoef je de boeken die je meeneemt niet terug te brengen.

Velen, zeker IVN-leden, hebben een hele reeks verschillende natuurboeken in hun boekenkast. Daar zitten altijd exemplaren tussen die je nooit meer inkijkt. En als je er een liefhebber voor zou weten, zou je die boeken met plezier weggeven. Maar hoe vind je die liefhebber?

Oproep
Loop binnenkort eens kritisch door je verzameling natuurboeken en haal de boeken die je kwijt wilt er tussen uit. Doe ze in een tas of een doos en geef ze aan het IVN voor de weggeefbibliotheek.

Receptie
Tijdens de receptie in juli etaleren we alle gedoneerde natuurboeken gesorteerd op onderwerp op de tafels in De Koekoek. En onder genot van een drankje kunnen aanwezigen tussen de boeken snuffelen of er iets van hun gading tussen zit. De boeken die na het jubileumweekend niet meegenomen zijn gaan naar de kringloopwinkel.

Organisatie
Er is een aantal mogelijkheden waarop je pakketje boeken bij ons kan komen:

  • Neem de verzameling mee als je voor een cursus, lezing of inloopavond naar de Koekoek komt.
  • Lever je boeken af bij de Jubileumcommissie (Houtse Parallelweg 102, Helmond) als je er in de buurt bent. Graag vooraf even een telefoontje.
  • Ben je niet in de gelegenheid je boeken zelf af te leveren, dan komen we die bij je halen. Even een belletje en we maken daarvoor een afspraak.

 

Maria Nijssen en Anne Regts
Jubileumcommissie
mail jubileumcie
0492-477392 of 06-20491428