Helmond
Overig
vrijdag29mrt2019

Open dag IVN zaterdag 30 maart

Op zaterdagmiddag 30 maart is het weer open huis bij IVN-Helmond. Gratis toegang voor iedereen en daar, binnen in trefpunt de Koekoek of buiten op het speeltuinterrein meedoen aan natuuractiviteiten. IVN-Helmond heeft allerlei werkgroepen die zich op deze middag graag zullen presenteren met knutselwerkjes, speurwerk en andere belevingsactiviteiten of gewoon in het trefpunt zitten en interessante presentaties volgen. Zelfs wandelingen op het speeltuinterrein of buiten de natuur in! Er is voor jong en oud van alles te doen.

De open dag wordt in samenwerking met de speeltuin georganiseerd. Alle bezoekers kunnen op 30 maart gratis naar binnen en zelf bepalen of ze vooral willen spelen op het grote en volledig vernieuwde speeltuinterrein of dat ze bij het IVN binnen willen stappen. Er is ruime info van de speeltuin over seizoensaktiviteiten, de beweegtuin en andere mogelijkheden.

De speeltuin is open vanaf 13.00 uur en rond de klok van 16.00  uur stoppen de activiteiten van IVN en om 17.00 uur gaat de speeltuin dicht. 

Waar moet je zijn: IVN-Helmond in Speeltuin Helmond-West, Arbergstraat 85, 5707 TK Helmond