IVN Routes

IVN routesIVN-routes zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met natuur en landschap en kunnen een belangrijke rol spelen om IVN en je afdeling meer naamsbekendheid te geven. IVN Apeldoorn heeft hier veel ervaring mee. Jaarlijks worden hun routes meer dan 100.000 keer gedownload! IVN Brabant biedt een workshop aan om wegwijs met de app te worden. Hans Hogenbirk, coördinator van de werkgroep routes van IVN Apeldoorn, lid van het landelijk team Websupport en mede-initiator van de IVN Routes app vertelt wat routes voor een IVN afdeling kunnen betekenen en hoe je routes in de IVN Routes app kunt plaatsen. 

De ervaring leert dat je met de handleiding een heel eind komt, maar voor velen helpt het als je een keer gezien hebt hoe e.e.a. werkt. Tijdens deze presentatie leer je hoe je een route in de IVN Routes app beschikbaar kunt maken. Waar kun je hulp en ondersteuning vinden? Voor beheerders die al werken met de app is er voldoende ruimte voor vragen. 

Dus ben of wil je aan de slag met de IVN Routes app? Voel je welkom voor deze gratis bijeenkomst! Aanmelden kan via:

https://www.ivn.nl/provincie/noord-brabant/aanmelden-bijeenkomst-ivn-routes-app-21-september-in-tilburg 

Ben je geïnteresseerd in alle bijscholingen die IVN Brabant dit jaar nog geagendeerd heeft, die vind je hier:https://www.ivn.nl/provincie/noord-brabant/voor-leden. 

Hopelijk tot ziens op 21 september! 

Vriendelijke groeten, 

mede namens vrijwilligersconsulent Jeffrey Raymakers, 

Marieke Wingens 

Communicatieadviseur 

IVN Natuureducatie 

Bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag

IVN Brabant: 088-500 3110

IVN Limburg: 0475-386 460 

GSM: 06-5513 4395