Bijscholing communicatie vrijwilligers

Uitwisseling en bijscholing communicatie-vrijwilligers

Ben je betrokken bij één van de vele communicatie-uitingen van de afdeling of wil je graag daarmee aan de slag? Denk aan het ledenblad, nieuwsbrief, fotografie, website, social media, PR, foldermateriaal, route app of andere uitingen. Dan ben je van harte welkom op één van deze bijeenkomsten die in het kader staan van uitwisseling, bijscholing en samenwerking:

  • Woensdag 3 juli van 17.00 tot 22.00 uur (eenvoudige maaltijd inbegrepen) in Horst
  • Donderdag 29 augustus van 17.00 tot 22.00 uur (eenvoudige maaltijd inbegrepen) in Sweikhuizen
  • Dinsdag 10 september van 17.00 tot 22.00 uur (eenvoudige maaltijd inbegrepen) in Tilburg

Let op: ook wanneer je niet bij één van deze bijeenkomsten wilt of kunt zijn, dan nog stellen wij het op prijs wanneer u de vragenlijst via onderstaande link invult. Omdat we een beter beeld willen krijgen van de communicatievrijwilligers, -kanalen en behoeften aan ondersteuning of bijscholing.

https://www.ivn.nl/provincie/limburg/vragenlijst-communicatie-ivn-afdelingen

Aanmelden voor de bijeenkomsten kan ook via bovenstaande vragenlijst, let op: uiterlijk een week voor een bijeenkomst kunt u zich nog aanmelden.

Programma

De precieze programma-indeling is nog onbekend en hangt af van de wensen die uit de vragenlijsten komen. Onderdelen die zeker aan bod komen:

  • diverse workshops naar keuze over bijvoorbeeld: het maken van een digitale nieuwsbrief, social media, website, ledenblad, fotografie.
  • uitwisseling met afdelingen in de regio om te leren van elkaar en waar mogelijk samen te werken.
  • Goede voorbeelden van andere IVN-afdelingen. 

De bijeenkomsten worden georganiseerd door de werkgroep communicatie van IVN District Limburg, de IVN vrijwilligersconsulenten Sylvia Spierts (Limburg) en Jeffrey Raymakers (Brabant). Voor vragen over deze bijeenkomsten kun je contact opnemen met Marieke Wingens, Communicatieadviseur IVN Limburg en Brabant via 06-5513 4395 of m.wingens@ivn.nl.

Communicatieadviseur

IVN Natuureducatie

Bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag

IVN Brabant: 088-500 3110

IVN Limburg: 0475-386 460 

GSM: 06-5513 4395

www.ivn.nl