Helmond
Recreatie
Op
woensdag26okt202210:00

Seniorenwandeling natuur en cultuur

Op woensdag 26 oktober organiseert de Werkgroep Seniorenwandelingen van het IVN Helmond een wandeling voor belangstellenden vanaf 55 jaar. De wandeling zal deze keer niet in Helmond plaatsvinden maar in Aarle-Rixtel. IVN Helmond te gast bij het IVN Laarbeek waar iedereen welkom is en de deelname gratis. Verzamelen bij het verenigingsgebouw van IVN Laarbeek, Beekseweg 3, Natuurtuin De Bimd, begin om 10.00 uur.

Het IVN Helmond viert dit jaar het 40-jarig jubileum. Om die reden wordt dit jaar de vroegere traditie, om regelmatig wandelingen te organiseren voor senioren, weer met enthousiasme opgepakt. Men hoeft geen lid te zijn van het IVN om mee te kunnen doen. Tijdens de wandeling aandacht voor de flora en fauna van deze speciale plek in Aarle-Rixtel. De wandeling staat onder deskundige leiding van IVN gids Gerrit Post.

Er wordt rekening gehouden met weersomstandigheden; bij ernstige twijfel of de wandeling wel of niet door gaat bel evt. 06-20091534. Aangeraden wordt om waterdicht schoeisel te dragen. Niet begaanbaar voor rolstoelgebruikers.

De Seniorenwandeling zal vanaf de natuurtuin De Bimd starten om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De wandeling is ook te vinden op de website van het IVN-Laarbeek(www.ivn.nl/afdeling/laarbeek). Aan de wandeling mogen vanzelfsprekend naast senioren uit Helmond ook deelnemers uit Laarbeek mee lopen. Deelnemers krijgen na afloop het nieuwe jubileumboekje van het IVN-Helmond gratis mee naar huis.

Even op een rijtje:

              Woensdag  26 oktober 2022

              10.00-12.00 uur

              Start: Natuurtuin De Bimd

              Gratis deelname

              Leeftijd: vanaf 55 jaar (jonger mag ook)

Algemene informatie

woensdag 26 oktober 2022 - 10:10
Locatie: 
De Bimd
Beekseweg 3
Aarle-Rixtel
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image