Helmond
Natuur in de Buurt
Op
woensdag28sep202210:00

Seniorenwandeling Het Goor

Wandeling door het Goorlooppark, langs de Goorloop, het Goor

Op woensdag 28 september organiseert de Werkgroep Seniorenwandelingen van het IVN Helmond een wandeling voor belangstellenden vanaf 55 jaar. De wandeling zal plaatsvinden door het Goorlooppark, langs de Goorloop, het Goor. Deelname is gratis, verzamelen bij de Dahliatuin, Oversloot 1 (Houtsdonk), begin om 10.00 uur.

Het IVN Helmond viert dit jaar het 40-jarig jubileum. Om die reden wordt dit jaar de vroegere traditie, om regelmatig wandelingen te organiseren voor senioren, weer met enthousiasme opgepakt. Men hoeft geen lid te zijn van het IVN om mee te kunnen doen. Tijdens de wandeling aandacht voor de natuur van deze speciale plek in het Groot Goor en langs de meanderende Goorloop, het knotwilgenlaantje en om te beginnen de bloei van de Dahliatuin.

Er wordt rekening gehouden met weersomstandigheden; bij ernstige twijfel of de wandeling wel of niet door gaat bel evt. 06-20091534. De wandeling is NIET geschikt voor rolstoelers.

De Seniorenwandeling zal vanaf de Dahliatuin starten om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De wandeling is ook te vinden op de website van het IVN (www.ivn.nl/helmond) en staat ook in het jubileumboekje dat in juli is verschenen. Deelnemers krijgen na afloop het nieuwe jubileumboekje gratis mee naar huis.

 

              Leeftijd: vanaf 55 jaar (jonger mag ook)

Algemene informatie

woensdag 28 september 2022 - 10:00 tot 12:00
Locatie: 
Dahliatuin Helmond-West
Oversloot 1
5706 dv Helmond
Nederland
Google Maps image