Helmond
Overig
Op
zondag09jun201912:00

Natuurmarkt Hemond

Natuur, Milieu en duurzaamheid.

In stadswandelpark de Warande wordt op ZONDAG 9 JUNI 2019 van 12.00 tot 17.00 uurde jaarlijkse Natuurmarkt Helmond georganiseerd. Ongeveer 40 organisaties,verenigingen en particulieren zullen demonstraties en voorlichting geven op hetgebied van natuur, milieu en duurzaamheid, gericht op een breed publiek, van jong totoud!

De markt biedt doe-activiteiten en interacties met het publiek. Er wordt veelaandacht geschonken aan kinderactiviteiten. De markt wordt georganiseerd door ‘Natuurplatform Helmond’. 

De toegang tot de markt is GRATIS.

Divers en duurzaamNatuur, milieu en duurzaamheid komen in al hun aspecten aan bod. Er zijn observatiekastenmet bijen, je kunt zien hoe kunstraat wordt gemaakt en natuurlijk kun je honing proeven.Maar er is veel meer te zien en beleven. Zo is de Dahliatuin, IVN, een preparateur, de Lyme-vereniging, vogelasiel, Buurttuin Brandevoort,Groei en Bloei, enz.

Activiteiten

Op de website https://www.natuurmarkthelmond.nl ziet u een opsomming van alle activiteitenvan de deelnemers.KinderenEen greep uit de activiteiten voor kinderen. Bijvoorbeeld waterbeestjes scheppen, hetvlechten van boompjes van wilgentenen of het maken van vogelnestkastjes.

 Locatie

De Natuurmarkt wordt gehouden in en rondom de ́Bijenhal ́in stadswandelpark deWarande.(GPS-adres is Kluis 1, 5707 GP Helmond). De ingang tot de markt bevindt zich aande Aarle-Rixtelseweg. De Natuurmarkt is goed te combineren met een bezoek aan een gratis concert in het Carat-muziekpaviljoen van 12.00 tot 14.00 uur, het slaan van een balletje op de Midgetgolfbaan of met een bezoekje aan het dierenpark. In de Warande is een gezellig restaurant gevestigd. Al met al voldoende mogelijkheden om er een compleet dagje uit van te maken! Wilt u een indruk krijgen van de natuurmarkt bekijk dan de foto’s van de afgelopen jaren, dat kan via boven genoemde website.

Algemene informatie

donderdag 30 mei 2019 - 10:00 tot maandag 10 juni 2019 - 10:00
Locatie: 
Kluis 1
5707 GP Helmond
Nederland
Google Maps image